Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudra

Aydınlatıcılar her yerde olurda hiç pudralarda olmazı mı? Elbette olur. Farmasi artık kozmetik konusunda kadınların adeta ruhunu okuyor ve bu bağlamda da ne istediklerini çok iyi biliyor. Malum çağımız perfect yani mükemmel görünme çağı. Bazlar, transparan efektli fondöten ya da pudra gibi ürünler, aydınlatıcılar derken bütün kadınların yüzü günümüzde adeta porselen efektinde parlıyor cadde ve sokaklarda. İşte aydınlatıcılı yüz ürünlerine Farmasiden bir yenisi daha ekleniyor ve böylelikle de Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudra çıkıyor ortaya.

 

Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudra Bir Başka Pudra

Farmasi Terracotta hem aydınlatıcılı, hem kendinden  ışıltılı  yani metalik dokusuyla tüm kadınların yüzlerine ışık saçıyor adeta.  Yüz ifadenizde her daim doğal bir ışık vurmuş havası yaratacak olan bu ürün sayesinde her zaman  çok daha enerjik ve canlı bir ifade ile bakacaksınız etraftakilere.

Islak ve kuru kullanım türevleri için son derece uygun olan bu ürün sayesinde her türlü makyaj uygulamasını yapabilirsiniz. Örneğin kuru allık ve far uygulamaları yapabileceğiniz gibi ıslak yani storbing makyaj uygulamaları da yapabilirsiniz bu ürünle.

 

Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudra İle Büyülü Bir Ten Görünümü

Günlük ve gece kullanımları için son derece uygun bir üründür. Dilerseniz makyaj altında baz olarak kullanabileceğiniz gibi dilerseniz de makyajınızın üzerinde şeffaf bir koruyucu niteliğinde geçebilirsiniz.  Makyaj yapmaya üşendiğiniz günlerde bile makyaj fırçasına biraz yükleyerek ya da makyaj süngerinize biraz yükleyerek kullanabilirsiniz. Bej ve şampanya renk tonları sayesinde her cilt için uyumludur. Hatta dilerseniz local aydınlatıcı olarak bile kullanabilirsiniz. Dahası göz farı olarak kullandığınızda dinlenmiş ve huzurlu bir ifadeyle bakan gözlere sahip olabilirsiniz. Farmasi aydınlatıcılı ve Farmasi Terracota pudra bu ay kadınlar gününe özel bu yüzden her iki ürünü de %50 indirimli yani yarı fiyatına çok daha ucuza satın alabilirsiniz. Hatta daha da indirimli sahip olmak için hemen Farmasi üyelik formunu doldurun ve tüm ürünlere %30 – 40 indirimli sahip olun…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir