Farmasi Kaş Ürünleri

Kaşlar… Yüz ifademizin en önemli sözcüsü ve anlatımcısı olan gözlerimize vurguyu veren ve mana sunan bölgemiz… Bu yüzden silik kaşlarla asla yüzümüz gerçek karakteristik ifadesinde görünemiyor. Gelgelelim günümüzde kaşlarımızı vurgulayarak yüzümüze gerçek keskin ifadesini kazandırmak için birçok ürün çıkıyor karşımıza. Kaş kalemleri, kaş farları, kaş pomatları ya da farklı tonlardaki kaş paletleri bunlardan sıklıkla tercih edilenleri… Elbette her kadın da kendi beğenisine ve uygulama kolaylığına göre bu ürün cinslerinden bir ya da bir kaçını aynı anda tercih ediyor.

Bu konuda ise Farmasi ye güvenmenizi öneriyoruz. Zira asla sağlığa zararlı olan kimyasal katlıklarla ürünlerini çeşnilendirmeyen Farmasi, size yine bu ürünler alanında da en kalitelisini ve 1. Sınıf olanlarını öneriliyor. Tamamen İslami kaidelere uyumlu niteliklerde üretilen bu ürünler sağlık ve güzellik içinde kullanabilirsiniz.

Örneğin bunlardan Farmasi tekli kaş farı. Her kadın tipine, saç ve ten rengine uyumlu şekilde 3 renkte tasarlandı. Sarışınlar için blonde, kumrallar için light Brown, koyu kumrallara ise dark Brown önerilir.   Bu ürün sayesinde kaşlarınızı en kolay, çabuk ve pratik şekilde şekillendirerek belirginleştirebilirsiniz.

Yine 3lü kaş paleti de size aynı anda birden fazla seçenek sunuyor. BU ürünü kullanarak kaşlarınızda gölgelendirmeler bile yapabilirsiniz. 2 adet 3 lü kaş paleti seçeneğinden dilerseniz 1 – warm browsu ya da 2 – cool browu seçebilirsiniz.

Farmasi kaş kalemleri ne gelecek olursak, sizler her kadın yüz tipine uygun olan 3 renk seçeneği karşılayacak. 1 – açık kahve, 2 – kahve, 3 – koyu kahve tonları. Yüz ve saç renginize hangisi uygunsa onu seçebilirsiniz. Saçlarınızda inatçılık etmeden yağ gibi kayacak olan bu ürünle saniyeler içinde kalıcı olarak kaşlarınızı şekillendirebilirsiniz.

Farmasi kaş pomadı ise sürümü kolay olan ve gün boyu kalıcı olan farklı bir ürün… 1 – sarışın, 2 – kumral, 3 – koyu kumral olarak seçebileceğiniz bu pomad kremimsi bir sürüş formuna sahip olsa da  gün ve gece boyu kaşlarda kalıcı ve sağlıklı bir etkiye sahiptir.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir