Farmasi Men Serisi

Bakımlı erkeklerin işi de en az bakımlı kadınlarınki kadar zor. Saçlardan, tene, after shaweden parfüme, tırnak bakımından losyona kadar bakımlı bir erkek elbette tepeden tırnağa kendiyle ilgilenmek zorunda. Ama Farmasi Men Serisi sayesinde işiniz kolaylaşıyor. Çünkü bu set işlevsel ürünlerle dolu… Sakal – bıyık bakımı, cilt yatıştırıcı krem, nemlendiriciler ve koltuk altı deodorantı gibi temel ihtiyaçlarınız bu setin içinde hazır sizi bekliyor.

 

Farmasi Men Sakal  – Bıyık Serumu

Sakal ve bıyık bırakıp bakımını yapmayan erkekler bakımlı olduklarını sanadursunlar ama ne yazık ki yanılıyorlar. Ama bu ürün sayesinde serum içeriğinde bulunan faydalı yağlar sakal ve bıyıkları parlatırken bakımlarını da yapıyor.

Farmasi Men Göz Çevresi Bakım Kremi

Her gün ve gecenin ardından yorgun görünen bakışlarınız, göz etrafı halkalarınız oluşuyorsa, özel formüllü, cilt tarafından kolayca emilen hafif formüllü Farmasi Men göz çevresi bakım kremini deneyin deriz.

Farmasi Men Yatıştırıcı Tıraş Jeli

Traş bıçağı narin cildinizi incitiyorsa, cildinizi korumak ve oluşan tahrişi engellemek için özel formüllü Ginseng ve Mentol özlü Farmasi Men jeli denemelisiniz.

 

İkisi Bir Arada Tıraş Sonrası Balsam ve Nemlendirici

Traş sonrası tahriş olayını sonlandıracak ve cilt kızarıklığını alarak cildi yatıştıracak ürün kesinlikle mentollü buz gibi etkisiyle İkisi Bir Arada Tıraş Sonrası Balsam ve Nemlendiricisidir.

 

Farmasi Men Roll on Deodorant

24 saat kuruluk etkili Farmasi Men Dep Roll on, alüminyum ve paraben  barındırmaz ve 24 saat kalıcıdır. Farmasi  üyelik formu nu doldurun ve her ürüne  %30 %40 daha indirimli sahip olun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir