Farmasi BB Pudra Hakkında

Farmasi BB Pudra

Yoğun, zorlu, cildi soğuklarla yıpratan bir kış mevsiminin ardından yeniden ilkbahar ile buluşmuş durumdayız. İlkbahara girmiş olmamıza rağmen her birimizin cildi oldukça yorgun ve hazırlıksız. Her  ne kadar kış mevsiminde eşimizden geldiği kadar cildi hydra içerikli  serumlar kremler ya da hyalironic asitli ürünlerle nemlendirmeye çalışsak da her kış mevsiminde ne yazık ki kışın soğuk etkilerinden cildimizi  tam manasıyla korumamız mümkün olmuyor. Bu da kavurucu sıcaklarla geçecek olan yaz mevsimine hazırlıksız bir geçiş dönemine dönüştürülmemeli. BU yüzden Farmasi cilt yenileyici ve nemlendirici ürünlere şu aralar yüklenirseniz kış mevsiminde yıpranan cildinizi tedavi ederek yaza hazırlıklı bir geçiş yapabilirsiniz. Peki yaz dönemine kadar geçecek süreçte ne yapacaksınız? Elbette bu arada kullanacağınız ürün Farmasi BB Pudra olabilir mesela.

 

Kaliteli Farmasi BB Pudra

 Yumuşacık ve hafif yapısıyla tüm cilt kusurlarınızı  büyülü  ya da sihirli  bir ürün gibi örtecek olan Farmasi BB Pudra cilt çatlaklarını, kızarıklıkalrını, akne – sivilce izlerini ve renk dengesizliklerini mükemmel şekilde kapatacaktır.

 

Farmasi BB Pudra Özellikleri

Üstelik bu kapatıcılığı doğal ve duru bir görünümle sağlar. İçerisinde 15 Güneş koruma faktörü bulunan Farmasi BB Pudra Size kadifemsi bir cilt görünümü sunar. Makyajınızı sabitlemenize yardımcı olur. Ayrıca cilt tonunu dengeler. Beyaz tenli ve kumralsanız;  01 Açık (1202343), Esmer ve daha koyu tenliyseniz orta tonlardan 02 Orta (1302345) i kullanmanızı öneririz. Ayrıca bu ürünü  BB kremin ardından kullandığınızda  cildinizdeki pürüzsüzlüğü maksimum arttırabilirsiniz. Cildinizi tek renk görüneceği gibi gözeneklerden ve lekelerden de eser kalmaz.  T bölgenizin parlamaz.  Farmasi BB Pudra yağlanan ve makyajı kusan kusan ciltler için sihirli değnek niteliğinde bir üründür.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir