Aloevera Özlü Diş Macunu

Hepimiz ağız hijyeni sağlamak adına  günlük dişlerimizi bakımı yapıyor, dişlerimizi fırçalıyor ve diş macunu kullanıyoruz. Ama acaba bu diş macunlarının içinde hangi zararlı maddeler var bunu biliyor muyuz? Fleroid, cıva gibi birçok kimyasal ve zehirli, sağlığa zararlı maddelerin de içinde bulunduğu bu diş macunları ise ne yazık ki biz farkında olmadan sağlığımızı riske atıyor.

Farmasi Eurpfresh Diş Macunu Özellikleri

Her ne kadar yutmadığımızı sanarak vücudumuza aldığımız bu zararlı maddeler; paraben, florür, triklosan, glüten, hayvansal yağ gibi birçok zararlı erir oysaki. Ama Farmasi Eurofresh aloe veralı ve misvaklı diş beyazlatıcı diş macunu içinde asla paraben, florür, triklosan, glüten gibi zararlıları barındırmaz.  Gönül rahatıyla kullanabileceğiniz bu diş macunu, ayrıca dişleri beyazlatırken de diş minesine zarar vermez ve dişlerde hassasiyete yol açmaz.

Aloe vera bitkisinin sağlığa olan faydaları saymakla bitmez ve günümüzde bu şifalı bitkinin dermanlarını bilmeyen yok neredeyse. Ağızda diş etlerinde ve  dişlerde hassas bir bakım sağlayan  aloe özlü diş macunu çay ve kahve lekelerinin giderirken dişlerde  doğal parlaklık ve beyazlık sağlarken diş tartarlarının oluşumunu da önler.

Hijyen Bir Ağız Konforu

İçince bulunan misvak etkisi sayesinde ağız kokusunu önleyen bu ürünle de ağız kokusu gibi çekinceli durumlardan da kurtulmuş olursunuz. Yanı sıra misvak özleri, sadece ağız kokusunu önlemekle de kalmaz ve  önceden oluşan çay ve kahve lekelerin giderilmesini sağlarken yeni oluşumları da engeller.

Eurofresh aloe veralı ve misvaklı diş macununu kullanırken dişlerinizin gün begün beyazladığına ayna  karşısında açıkça şahit olabilirsiniz. Düzenli kullandığınızda ilk etapta dişleriniz 1, 2 tona varan beyazlıkta açılacaktır. Bu ürüne ve tüm Farmasi ürünlerine %30 ila 40 indirimli sahip olmak için Farmasi üyelik formu nu doldurmayı unutmayın sakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir