Farmasi Makyaj Temizleyici

Makyajımızı temizlemeden gezmenin hatta uyumanın adeta cildimize karşı yaptığımız bir katliam olduğunu artık her birimiz biliyoruz. Zira uzmanlar bu konuyu sürekli vurguluyor. Makyaj katmanı ile gece bütünleşen ve nefes alamayan cilt; kir, tortu, bakteriler ve sürekli salgılanan sebum fazlalığı ile birlikte üzrinde biriken tüm bu tortuyu yeniden emiyor. Haliyle bu kötütortu sivilce ve akne olarak bize geri dönüyor. Kırışıklık yani anti aging etkilerse cabası. Elbette hiç birimiz cildimize bu kötülüğü yapmayı ve adeta cildimizin katili olmayı istemeyiz. Ama gelin görün ki bazen üşeniyor ve cilt temizliği yapmaktan geri duruyoruz. Oysaki tuvalet aynanızda ya da lavabonuzun kenarında duracak olan bir şişe Farmasi Makyaj Temizleyici ürünün size bu konuda büyük iyiliği dokunacaktır.

Bu konuda Farmasi ailesinin size iki yeni sürprizi var. Farmasi Eylül kataloğu nda bulabileceğiniz çift fazlı makyaj temizleyicisi ve 3’ü bir arada etkili makyaj temizleyicisi.

Bi- phased make remower Makyaj Temizleyici

Bu ürün suya dayanıklı olan ve uzun süre ciltte tutunma ve kalıcı özelliklere sahip olan makyaj ürünlerini temizleme konusunda first class bir üründür. Çok dokulu formülü yüzünüzde zahmetsiz bir temizlik sağlarken temizliğin ardından muhteşem bir freshlik ve ipeksi bir tenle buluşmuş olursunuz.

Kullanmadan önce şişeyi hafifçe çalkalamanız ve küçük bir pamuk yardımıyla içinden alarak yüzünüzü silmeniz yeterli olacaktır.

Farmasi Micellar cleansing water Makyaj Temizleyici

Yüzü temizlerken nemlendirerek aynı zamanda da yatıştırır. Yüzde tutunan makyaj ve kir kalıntılarını nazikçe söker atar. Pürüzsüz ve nemini kaybetmemiş bir cilt için formüle edilmiştir.

Farmsai kozmetik firması tüm bu büyüleyici özelliklere sahip ürünlerin yanı sıra sizi güzelleştirirken aynı zamanda sizlere mükemmel bir ek iş fırsatı da sunuyor. Farmasi ürünlerinden dilediğinizi satın alırken %30 ya da 40 indirimli şekilde satın almak ve Farmasi kozmetik ürünlerini satarak  aile ekonomisine katkı da bulunmak için hemen yanda bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir