Farmasi Mr. Wipes Temizlik Ürünleri

Farmasi Mr. Wipes Temizlik Ürünleri ; Yaşam alanlarımızı günlük rutinlere bağlı kalarak belirli periyodlarla temizlemek ve hijyen tutmak zorundayız haliyle. Evlerimiz ve özellikle de çocuklarımızın alanlarında, ofis, okul, işletmeler, plazalar, hastaneler ya da okul –kreş gibi eğitim alanlarda yaptığımız hijyen işlemleri sırasında katkılı maddeler kullandığımızınsa çoğu zaman farkında olamıyoruz. Hatta kimi zamansa bu durumu önemsemiyoruz. Fakat bu kimyasal katkılı temizlik ürünlerinin her bireyin sağlığına negatif yönde etkiler kattığı da  tartışılmaz. Hele hele özellikle astım ve solunum yolu rahatsızlığına sahip olanlar, küçük yaştaki çocuklar, alerjen bünyeler ve yaşlılar için oldukça sakıncalı olan bu durum gün geldiğinde çeşitli rahatsızlıklarla hissedilir olabiliyor.

 

Doğallığı Nedeniyle Bebekli Evlere Şiddetle Önerilir

İşte tam da bu nokta da Farmasi Mr. Wipes Temizlik Ürünleri çıkıyor sahneye. Bu konuda çevreyi kirletmeyen ürünleriyle doğal kaynakları koruyan  farmasi temizlik ürünlerinde dahi doğa dostu içerikler kullanmayı hedeflemiş durumda. İçeriğinde doğal yağlar içeren Farmasi Mr. Wipes Temizlik Ürünleri her mekanın üstün bir hijyene kavuşmasını sağlamaktadır.

Kalitesiz, merdiven altı hatta bir çok marka temizlik ürününün bile ; cildinize, evinize ve eşyalarınıza çocuklarınıza zarar veren risklilerden  olduğunu biliyor muydunuz? Oysaki Farmasi Mr. Wipes Temizlik Ürünleri Hem daha ekonomik, hem etkili, hem de zararsızdır.  Yüzey temizleyiciler,  metal temizleyicisinden, çamaşır yumuşatıcısına, ahşap temizleyiciden,  leke çıkartıcısına kadar aradığınız tüm elementleri bu marka içerisinde bulabilirsiniz. Bu ürünler  kimyasal kalıntı bırakmaz ve hafif formüllerde tasarlanır. Ayrıca konsantre olduklarından oldukça ekonomiktirler. Ürünlerde; fosfat formaldehit, boya ve GDO,  klor, paraben gibi zararlı kimyasallar bulunmaz.  Tüm Farmasi temizlik ürünleri cilt dostudur.

Farmasi Mr. Wipes Temizlik Ürünleri Arasında Bulabilecekleriniz

Mr Wipes konsantre çok amaçlı temizleyici, Mr Wipes konsantre beyazlar için sıvı çamaşır deterjanı, Mr Wipes konsantre siyahlar için sıvı çamaşır deterjanı, Mr Wipes renkliler için sıvı çamaşır deterjanı, Mr Wipes renk koruma bezi, Mr Wipes konsantre WC temizleyici, Mr Wipes konsantre leke çıkartıcı, Mr Wipes Konsantre yumuşatıcı, Mr Wipes konsantre yüzey temizleyici, Mr Wipes konsantre ahşap temizleyici, Mr Wipes metal temizleyici, Mr Wipes konsantre Pas ve kireç çözücü

Farmasi Ekim kataloğu ürünlerini görmek için sayfalarımızdan yararlanabilirsiniz.  Farmasi Üyelik formu ise hemen yanda! … Üye olun ve tüm ürünlere %30 %40 daha indirimli sahip olun.

 

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir