Farmasi Nutriplus Zerdeçal Ekstresi

Mevsim geçişlerinde, uykusuz kaldığımızda, dengesiz beslendiğimizde, kan değerlerimiz düştüğünde; demir, çinko, vitamin eksikliği gibi sorunlar yaşadığımızda hangi yaşta olursak olalım  ümmi sistem çöküşüne bağlı olarak enerji düşüklüğü yaşarız. Farmasi Nutriplus Zerdeçal Ekstresi özünü kullandığınızda ise bu gibi sorunları arkanızda bırakabilirsiniz. Bu ürün özellikle bir ilaç değil aksine bir gıda takviyesidir. İçeriğinde sıvı zerdeçal ekstresi bulunmaktadır. Zerdeçal özlerinden oluşan extrat, zerdeçala rengini veren ana maddedir. Ayrıca bu takviye hapı, günlük olarak düzenli kullanıldığında öğün yerine dahi geçebilmektedir.

 Ne Kadar Kullanılmalı?

Günde 2 defa sabah ve akşam alınması yeterli olacaktır.  Farmasi Nutriplus Zerdeçal Ekstresi Mideye zarar vermez ve kimyasallar içermez. Bu özelliğinden dolayı da midede kolaylıkla çözülür ve mideye zarar vermez.  Sağlıklı bir yaşamının sırrı olarak gösterilen bu ürünle siz de bahar yorgunluklarından, kışın soğuk havalarda gripal enfeksiyonlardan korunabilirsiniz. A, C, D, B2, B6, B1, Folik Asit, Demir, Çinko ve Kalsiyum gibi vitaminlerin günlük ihtiyacımız olan ihtivaları oluşturduğunu artık iyi biliyoruz. Ama çok iyi beslensek bile bu vitaminlerin tümünü yeterli derecede alamayabiliriz. Oysaki Farmasi Nutriplus Zerdeçal Ekstresi kullandığınızda kendinizi zımba gibi hissetmemeniz için hiçbir neden yok.

 

Farmasi Zerdeçal Ekstratı Ne İşe Yarar?

Farmasi zerdeçal ekstresi yapısı itibariyle suda ve yağda çözülebilmektedir. Kimyasal içermeyen doğal bir üründür.  24 saat boyunca etkilidir. Muadillerrinden 185 kat daha fazla biyoyararlanım sağlar ayrıca tuz, şeker ve nişasta içermez. Yanı sıra alerjiye neden olabilecek olan; glüten, maya, soya, buğday ve süt ürünleri gibi maddeler içermez. Asla renklendirici, yapay tatlandırıcı, aroma ve koruyucu tarzı muhteviyata sahip değildir.  Kronik enflamasyonları azaltır ve hastalıklara karşı korur ayrıca eklem ağrılarını dindirir. Romatizma türevindeki iltihap ve ağrılara neden olan  COX-2 adlı  enzimi durdur. Serbest radikalleri yok eder,  hücre yenileyicidir. Hemen yanda bulunan Farmasi girişimcilik ya da farmasi üyelik formunu doldurarak sizde Farmasi üyesi olabilir ve ürünleri %30 ve 40 indirimli fiyatlarda satın alabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir