Farmasi Odour Kontrol

Farmasi Odour Kontrol ; Ayak kokusu aynı ter kokusu gibi istenmeyen durumlardan olsa da hepimiz insanız ve haliyle de gün içinde terliyoruz. Özellikle de yoğun aktivite ve üstün performans harcadığımızda vücudumuzda bulunan toksinleri ter yolu ile atıyoruz. Ayaklarımızda gün içinde sürekli terliyor ve hem bizler hareket halinde oldukça, hem de ayaklarımız kapalı kaldığından tüm gün ayakkabıların içinde hapis ayaklarımız yüzünden gün sonunda kötü kokular ile karşılaşabiliyoruz. Elbette bunun bir diğer nedeni de kalitesiz ürünlerden yapılan ucuz ayakkabılar olabiliyor.

Ayak Kokusuna Son!

Hatta bazen ayak kokusu o kadar büyük bir kabusa dönüşüyor ki adeta kara bir leke gibi üzerinize bile yapışabiliyor. Ayak kokusu yaşayanlar iyi bilirler ki bir yere misafirlik için ya da iş icabı giderek ayakkabılarınızı çıkartmak zorunda kaldığınızda yine o malum yüz kızartıcı durumla karşılaşırsınız. Hatta bu durum kişinin psikolojisini bile bozabilir. Özellikle de aşırı terleme nedeniyle; ayak tabanlarında, ayak kenarlarında ve parmakların aralarında oluşur ayak kokusu.  Bakterilerin yarattığı bu durum bazen hijyene ve ayak temizliğine ne kadar dikkat etseniz de tekrarlanabilir. Aslında bu gibi durumlarda esas çözüm ayaklarda oluşan bakterilerle baş etmektir. Bu noktada ise ayak kokusunu önleyen ve piyasada bulabileceğiniz kaliteli ayak spreyi devreye girer.  Farmasi ayak spreyi ise bu konuya son noktayı koyan bir üründür. Farmasi Odour Kontrol ayak spreyi sayfalarımızda bulabileceğiniz medikal bir üründür ve pek çok kişi tarafından da yaygın olarak kullanılmakta.

Kullanıcı memnuniyeti konusunda büyük bir sevinç yaratan bu ürünle siz de 40 yıldır çektiğiniz bu illetten kolayca ve ekonomik bir şekilde kurtulabilirsiniz. Farmasi Odour Kontrol ayak spreyini kullandığınızda hem ayak kokusunun sonlandığını hem de hem de ayakkabılardaki bakteri oluşumunun engellendiğini görürsünüz.  Aynı oranda serinletici ve koku giderici bir etkisi vardır. Gün içinde yorgunluk çeken ve aynı zamanda da şişen ayaklarınızı tazeler ve kötü kokuyu engeller. Odour Kontrol ‘ü gün içinde ihtiyacınız olduğu her an pratikçe kullanabilirsiniz. Evden çıkmadan, iş yerinde, ofiste, spor öncesi ve sonrasında, duştan çıktığınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çay Ağacı Mucizesi

Gün boyu havasız kalarak terleyen ayaklara son! Kalıcı ayak kokularına son! Farmasi Odour Control ayak spreyi ile çay ağacı yağı mucizesinde bulacaksınız. Aynı zamanda da gün içinde büyük bir ferahlık yaşayacaksınız. Bu ürüne ve tüm diğer Farmasi ürünlerine %30 ila 40 indirimli ulaşmak için yanda buluna Farmasi üyelik formu nu doldurarak üye olmalısınız.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir