Farmasi Optimal Styl Maskara

Farmasi Optimal Styl Maskara ;Kadınların yüzleri ya da saçlarıyla ilgili belki bir çok uzlaşamadığı ya da asla barışıklık noktasına eremediği bir çok sorunu varsa da hiç biri de kısa kirpikler kadar problem yaratmıyordur herhalde.  Şayet sizlerde kısa kirpiklere sahip bir bayansanız ne demek istediğimizi de çok iyi anlarsınız. Ama artık üzülmenize gerek yok çünkü artık Farmasi Farmasi Optimal Styl Maskara var.

Kirpiklerde Çoklu Etki

Kirpikleri harika bir şekilde kıvıran, uzatarak bakışları belirginleştiren bu sihirli maskaraya sizler de bayılacaksınız. Hepsinden önce fırçasının aerodinamik bir yapısı var ve kirpikleri tek tek ayırıyor. Hepimizin bildiği gibi kirpikleri birbirine yapıştıran ve blok halinde boyayan maskaralar dünyanın en kötü maskaralarıdır. Ama Farmasi Optimal Styl Maskara ile böyle bir sıkıntı asla yaşamazsınız. Zira bu maskara kirpikleri tek tek tarayarak şekillendiriyor.

Ayrıca belki inanamayacaksınız ama bu maskara E vitaminli ve kirpikleri boyarken vitaminlendirerek özel kremsi yapısıyla da nemlendiriyor. Üstelik tek sürüşte de kirpikleri mükemmel şekilde dolgunlaştırıyor. İki seferde ise takma kirpik efekti dahi yaratıyor.

Ultra Yoğun Kirpik Etkisi

Ama en iyi sonucu almak isterseniz de kesinlikle 3 kat sürmenizi öneririz. Kısacası Farmasi Optimal Styl Maskara Rimel size kirpiklerde; uzunluk, kıvrıklık ve hacim vermeyi vaat ediyor

Ayrıca fırça yapısına da bayılacaksınız. Çünkü ince çıkıntılara sahip özel bir plastik fırçası var içinde. Fırçası bir çok rimelin aksine yumuşacık ve sürerken gözlerinizi acıtmıyor adeta kirpiklerinizin şeklini alıyor. En güzel yanı ise kirpikleri yapıştırmadan tek tek ayırıyor olması. Yani bu ürünle kirpikleriniz hem yapışmayacak, tek tek ayrılarak taranacak, kıvrılacak ve hacim kazanacak. Kısacası simsiyah, hacimli ve kıvrık kirpikler için Farmasi Optimal Styl Maskara ile tek dokunuş dahi yeterli. Bu ve tüm Farmasi ürünlerine %30 ve 40 indirimlerle sahip olmak için yanda bulunan Farmasi üyelik kataloğu nu doldurmanızı öneririz.

 

Farmasi Üyelik Formu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir