Farmasi VFX PRO Camera Ready Fondoten

Farmasi VFX PRO Camera Ready Fondoten ; Eğer siz de makyaj konusunda pürüzsüzlüğü yakalamak istiyorsanız fondöten kullanımı kaçınılmazdır. Fondöten kelimesinin kökü ise düzgünlükten türemiştir. Eğer Tüm cilt kusurlarınızı kapatacak güçte bir fondöten arayışındaysanız hd çekim kameraları karşısında bile sizi ele vermeyecek olan profesyonel derecede bir fondöten biliyoruz o da Farmasi VFX PRO Camera Ready’dir.

Farmasi VFX PRO Camera Ready Fondoten 30 ml lik cam şişesinde bir ürün ve tam 6 renk tonu var. Üstelik şişenin pompalı ağız kısmı sayesinde ürün ziyan olmadığı gibi aşırı ve abartılı kullanımlara da izin vermiyor.

Farmasi VFX PRO Camera Ready Fondoten Nasıl Kullanılır?

Farmasi VFX PRO Camera Ready Fondoten uygularken sünger kullandığınızda daha iyi sonuç alacağınızı söyleyelim. Öte yandan elle fondöten kullanımına alışkınsanız da ürünü dilediğiniz şekilde kullanabilirsiniz. Ürünün kapatıcılık derecesi son derece yüksek…  Fondöten orta kalınlıkta ve pürüzsüz bir cilt görünümü vaad ediyor. Dağılımı kolay, düzgün ve eşit…

Yüksek Kalıcılık

Farmasi VFX PRO Camera Ready Fondoten yüksek kalıcılığa sahip ve yüzde 12 saat kadar kalabiliyor.  Ayrıca da tek kat kullanım yeterli olduğundan ürün  kolay kolay tükenmiyor. Cildi bir bütün olarak kaplayan ürün,  parlamalara ve ışık gölgelenmelerine izin vermiyor. Ayrıca yoğun ışıkta dahi cilt kusurlarını yakalatmıyor ve mükemmel bir kamujlaj sağlıyor. Yanı sıra ürün cilde hava aldırıcı niteliklerde tasarlanmış ve teni yormuyor.

Kalitesiz fondötenlerde olduğu gibi yüzde kalın bir kalıp gibi yapışıp kalmıyor ve tersine ipeksi – doğal bir matlıkla yüzde yer alıyor.  Özel kremsi yapısı sayesinde yüze kolayca sürülüyor ve dağılıyor. Kısacası Farmasi VFX PRO Camera Ready Fondoten de; üstün kapatıcılık, hızlıca sabitlenme ve  kalıcı bir duruş, ideal hafif matlık ışıltısını, pudra ile tamamlanan ideal bitişi ve pürüzsüz bir cilt sonucunu yakalayabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir