Farmasi Compact Pudra

Farmasi Compact Pudra ; Her cilt rengine uygun 6 renk seçeneğiyle yılbaşı gecesinin ve sene boyu sürecek olan davetlerin yıldızı siz olmak istiyorsanız, hemen bir Farmasi Compact Pudra siparişi oluşturun diyoruz. Farmasi’nin yenilenen makyaj koleksiyonu sayesinde bizler yani makyajı amatör şekilde yapan kadınlar dahi profesyonel efektli ürünlerle buluşuyor ve make up artist edasında makyaj uygulamaları yapabiliyoruz.

Hem yeni ambalajları hem de yenilenen renkleriyle kompakt pudra tonlamaları ise kadınların yüzünde muhteşem bir şekilde ışıldıyor. Ten renginiz; ister buğday, ister esmer, isterse de beyaz yani porselen tadında olsun hiç fark etmez.  Farmasi Compact Pudra ile her şey yolunda görünecektir.
Açık, orta,  koyu tonlardaki renkleriyle dahi yüzünüze mükemmel efektler verecek olan Farmasi Compact Pudra ile yüzünüzde renk efekti yaratmak çok kolay olacak.

Farmasi Compact Pudra Nasıl Bir Ürün?

Farmasi kompakt pudra yumuşak ve ipeksi bir dokusu mevcut. Cilt tarafından kolayca emilen bu ürün, makyajın gün boyu canlı ve kusursuz kalmasını sağlar. Cildi yormayan yapısıyla ince bir doku halinde yüzünüzle özdeşleşir. İncecik şeffaf ve ipeksi dokusuyla da asla cildinizi tıkayarak akne ya da sivilce oluşumlarına meydan vermez.
Mat dokusu ile ciltte itici, kalitesiz ve istenmeyen parlamalara neden olmaz. Ürünün içinde yer alan içerisinde sünger, kolay ve rahat bir sürüm sağlar.
Yüzde itici, kalıp gibi bir ifadeye sebep olmayan bu ürünü hem gündüz hem de gece makyajınızın baz noktasında doğal bir ifadeyle kullanabilirsiniz.

Cilt Dokusuyla  Uyumlu Pudra Tipi

Cilt dokusuyla mükemmel ve efektif bir uyum sağlar. Bunun yanı sıra kaliteli örtücü niteliğe sahip bir pudra dokusuna sahiptir. Farmasi Compact Pudra yı boynunuzun yan kısımlarınıza ya da bileklerinizin iç kısmına uygulayarak renk denemesi yapabilir ve cildinize en uygun olanını seçebilirsiniz. Bu deneme işlemini ışıkta yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir