Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudra İle Yılbaşı Gecesi Ve Her Zaman Göz Alıcı Parlak Bir ten Sizlerle

Günümüzde sıradan ve mat pudralar çoktaaan tarih olmuşken elbette ki aydınlatıcı pudralar ise makyaj uygulamalarına çağ atlatır niteliklerde karşımıza çıkıyor. Aydınlatıcıların altın çağını yaşadığı günümüzde birçok marka ve aydınlatıcılı pudra seçenekleri de birbiriyle adeta yarışırken bu ürünler arasından dikkat çekici olan Farmasi terracotta aydınlatıcı yı kullanmamak ve denememek olmaz bizce. Zira yumuşacık yapısı ile göz kamaştıran bu ürün size bir pudradan çok daha fazlasını yaşatacak ve verecektir.

Metalik Doku Ve Ultra Parlak Işıltı Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudrada!

Farmasi Terracotta Aydınlatıcı pudra metalik bir dokuya sahip. Ayrıca yüze ultra parlak bir ışıltı katan bu ürünle  yüzünüze  ışığın doğal yansımasını fark edebilirsiniz. Sizi hem aydınlatıcı hem de pudrayı ayrı ayrı kullanarak üst üste sürme zahmetinden bertaraf edecek olan bu ürünle bir taşla iki kuş vuracaksınız adeta. Vaktin nakit olduğu şu günlerde kadınlar makyaj yapmaya bile zar zor vakit bulurken size hem aydınlatıcı etkilerini hem de pudra dokusunu bir arada sunacak olan Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudra ile vakitten ve nakitten kazanabilirsiniz. Zira hem sürmesi ve kullanması vakit kazandıracak, hem de iki ürün yerine sadece bir ürüne ödeyerek iki ürüne birden sahip olmuş gibi olacaksınız.

 

Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudra İle Canlı Ve Aydınlık Bir Ten

Canlı ve daha aydınlık bir tene kavuşmak için yapacağınız şey artık belli. Aynı anda Islak ve kuru ciltlerde kullanıma uygun olan Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudra ile daha çarpıcı ve iddialı bir görünüme saniyeler içinde kavuşabilirsiniz.

Günlük kullanıma ve özel gece makyajı için de çok uygun olan bu ürünü makyaj bazı niteliğinde astar olarak kullanabileceğiniz gibi dilerseniz makyajınızın üstüne de parlatıcı niteliğinde kullanabilirsiniz. Makyajsız çıkacağınız günlerde sağlıklı görünümlü bir cilt için kesinlikle Farmasi Terracotta Aydınlatıcı Pudra nın sihirli gücünden yararlanabilirsiniz. Bej, şampanya renkleriyle tüm cilt tüplerine uygun olan bu ürünü; elmacık kemiklerinize, burun kemiğinize kaş altlarına ve göz pınarlarınıza sürebileceğiniz gibi göz farı olarak da değerlendirebilirsiniz. Bu ürüne ve tüm diğer Farmasi ürünlerine %30 ila 40 daha ucuza sahip olmak için hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurmanız yeterli olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir