Farmasi Göz Farı İle Dünyaya Bambaşka Renklerde Bakın!

Farmasi’nin her yeni sezon yenilediği far serisi ile hem ten renginize, hem saç renginize, hem de gideceğiniz yerlerin konseptine ve kıyafet kombininize göre harika göz farı tonlarına kavuşabilirsiniz. Kısacası Farmasi sizleri göz farlarının sihirli dünyasındaki farklı keşiflerle buluşturuyor. Kim bilir… Belki çok iddialı bir kadınsınız ve çok iddialı makyaj türevlerini benimsediğinizden çarpıcı makyaj uygulamalarını kullanıyorsunuz. Belki de nüde renkleri, günlük ve sakin tonları seven sade bir kadınsınız. Farmasi için hiç fark etmez. Çünkü Farmasi makyaj ve göz farı konusunda her gustoya sahip olan kadınlar için bin bir çeşit renk tonu ve doku çeşidiyle sizlere göz farı festivali yaşatıyor.

 

Kaliteli Far Türevleri Farmasi’de

Farmasi göz farı çeşitlerinin ortak bir yanı var. O da son derece kaliteli olmaları ve ipeksi dokusuyla tek dokunuşla sürülebiliyor olmaları… Ayrıca yoğun pigmentli ve tozutmuyor olmalarıdır. Yani renklerini göz kapağınızda görmek için ucuz farlarda olduğu gibi gözünüz tahriş olmaz. Ya da farınızı sürerken bir de bakmışsınız ki üstünüz – başınız far olmuş. İşte bu tarz negatif ve can sıkıcı durumları asla Farmasi far çeşitleri ile yaşamazsınız. Mat far isteyenlere mat renkler, ışıltılı, simli ya da metalik far türevleri isteyenlere de ışıltılı renkleri Farmasi göz farı dünyasında kolaylıkla bulabilirsiniz. Hatta bu ürünleri tekli olarak da satın alabileceğiniz gibi yenilenen göz farı paleti serisi şeklinde de satın alabilirsiniz.

Gözlerde Tek Dokunuşla Far Keyfi

Ayrıca tek dokunuşunuzla gözlerinize bin bir çeşit renk katacak lan bu göz farları kaliteli ürünler olduklarından uçucu değil aksine son derece dayanıklı ürünlerdendir ve gün boyu gözlerinizde kalır. Yüksek renk verme kabiliyetine sahip olan bu ürünlerle kadife yumuşaklığında göz kapaklarınız ile gözlerinizde ve yüzünüzde harika bir ifade yer alacak. Ardındansa size düşen makyajın keyfini sürmek olacaktır. Dediğimiz gibi siz de Farmasi far dünyasının büyülü festivaline davetlisiniz. Hatta bu ürünleri ve tüm Farmasi ürünlerine daha ucuz sahip olmanız için bir formül var. O da şu… Hemen yan tarafta bulunan Farmasi üyelik formu nu doldurduğunuzda tüm Farmasi ürünlerine %30 ila 40 indirimli sahip olabilirsiniz.

 

Farmasi Üyelik Formu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir