Farmasi Keratin Serisi

Saçlarınız dökülüyor, günden güne cansızlaşarak matlaşıyor ve azalıyor mu?… O halde doktorunuz geldi ve artık üzülmenize gerek yok. Zira Farmasi Keratin serisi bu derdin dermanı olacaktır.
Örneğin dökülen, kuru ve cansız saçları birkaç kullanımda canlandırmayı başaran bu ürünle ışıltılı saçlara sahip olmak çok kolay.  Hazrlı saçlarınız varsa, saçlarınızın uçları  tel tel ayrılıyor ve  kökleri pul pul dökülüyorsa, Farmasi keratin therapy serisi yoğun bakım etkisiyle saçlarınıza acil ilk yardım uygulayacaktır. Farmasi Mart kataloğu nda yer alan bu ürün sayesinde saçlarınız her zamankinden çok daha bakımlı olacak.

Farmasi Keratin Therapy Onarıcı Şampuan

İlk uygulamada bile saçlara profesyonel saç bakımı sağlayacak olan bu ürünle saçlarınız müthiş bir kür bakımına girecek. Bu onarıcı şampuanı tıpku klasik şampuanlar gibi kullanabilirsiniz. Tek farkı duşta saçlarınıza masajla uyguluyor olmanız olacak.

Farmasi Professional Keratin Therapy Onarıcı Saç Maskesi

Eğer saç köklerinde ve uçlarında kurumai pullanma , çatallaşma ve gövde kısımlarında da matlaşarak incelme yaşıyorsanız, Farmasi Proffesional keratin therapy  serisinde yer alan onarıcı saç maskesi tam da size göre demektir. Saç kremi işlevi de görecek olan bu ürünle saçlarınızın saniyeler içinde açılacak,  kolayca taranacak  ve bir de  bu işlemler sırasında extra kırılmalar yaşamayacak artık

Farmasi Professional Keratin Therapy Onarıcı Express Sprey

Ve işte kürün 3. Adımı da geliyor. Saç şekillendirmek artık cansız ve ince telli saçlarda bile bu ürünle çok kolay. Fön, maşa gibi saçlarda uygulanacak yorucu ısıl işlemlere gerek kalmadan bu spreyle saçlarınızı dakikalar içinde şekillendirerek hacimlendirebilirsiniz. Aynı anda bakım işlemi de yapacaktır bu ürün

Farmasi Keratin Therapy Onarıcı Saç Serumu
Kırık, çatallaşmış saç uçları için bire bir olacak bu ürünü;  avucunuzda  az miktarda alarak saç uçlarına uygulabilirsiniz. Kuru bir yağ türevidir bu yüzden saçlarınız yağlı olsa da  korkmada kullanabilirsiniz. Bundan böyle elektriklenmeyen, kabarmayan ve parıl parıl saçlarınız olacak. Farmasi üyelik işlemini yaptığınızda bu ve tüm ürünlere %30 ila 40 indirimli sahip olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir