Farmasi Reina Parfüm Ve Reina Body Lotion

Dünya kadınları gününe şunun şurasında hiç bir şey kalmadı. Farmasi’de kadınlar gününüzün ve tüm günlerinizin en iyi şekilde geçmesi için her ay yaptığı gibi bu ay da yeni ürünlerle sizleri ödüllendiriyor. Yeni ürünler arasındaki en dikkat çekici öğeler ise parfümlere eklenen bodylotion tüpleri. Örneğin Farmasi Parfüm koleksiyonunda yer alan gözde ürünlerden Farmasi Reina parfümü bilmeyen yok. Harika bergamut ve portakal aromalarıyla taçlandırılmış olan bu ürüne bir de şık tüp ambalajlı  vücut losyonu eklendi.  Şunun şurasında ilkbahar ve yaz aylarına hiçbir şey kalmadı. Buna bağlı olarak havalar ısındıkça vücut ısımız da ısınacağı gibi vücut terleme oranı da yükselecek. İşte Farmasi markası ise bizler için her şeyi önceden düşündüğünden bu sezon tüm gözde parfüm serilerine bir de ek olarak vücut losyonu ürünleri ekleyerek kombinler yapmış.

Çift Etki

Kısacası bundan böyle ürünü hem parfüm, hem de serinin içinde yer alan body lotion şeklinde satın alabileceğiz. Farmasi Reina Parfüm zaten önceden de iyi bildiğimiz özel Farmasi parfümlerinden biri. Ama yenilenmiş formatı ve yanında getirdiği body lotion ile çıkıyor bu kez karşımıza.

Üst notalarda armut ve pembe biber, kalp notasında; kahve, yasemin, , gardenya, portakal çiçeği,
dip notalarında; vanilya, paçuli bulunan bu parfüm ve eşliğinde basic olarak kullanabileceğiniz Reina body lotion ile esansiyel süreciniz uzayacak ve dubble efektlerle daha garantili olacak.

Bu Aya Özel Fiyatlar

Karakter olarak gece tadında kullanıma uygun olan güçlü ve vurgulu bir parfümdür Reina. Yaz – kış kullanabileceğiniz bu ürünü; düğünlerden davetlere, festivallerden, partilere, sosyalleşeceğiniz club etkinliklerine kadar kullanabilirsiniz. Gardenya ve Yasemin Portakal çiçeği ile desteklenmiş olan bu ürüne eklenen Reina bodylotion ile parfümünüzün gücünü x2 ye çıkaracak. Unutmayın bu aya özel Reina parfüm %60 indirimli ve 128tl yerine 54.99tl. Ayrıca body lotion  ise yanında hediye. Ama sadece vücut losyonunu satın alacaksanız  Body lotionun fiyatı ise 12.99tl. Farmasi üyelik ve kayıt formunu doldurarak Farmasi’ye ürünlerine%30 ve %40 daha indirimli sahip olabilirsiniz.

Farmasi Üyelik Formu

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir